torsdag den 30. april 2020

mens vi fester på Broagerhus #KAB

Vi kan simpelt hen ikke være det bekendt at lave #singlesexfængsler ( dame fængsler adskilt for herrefængsler) i årgang 2020 .
Det er pinligt at være "Homo Sapiens" og så vifte med et Dannebro (#danmarksflag) i udlandet samtidig med at presenterer sig i #Space (Rummet) med en #Dronning og separate fængsler for mænd og damer.
PS - det er en #skamplet for det hele #Earth (Jordern).
Ja #Danmark, det skal nok #hjælpe med en #grøn (#psykiatripille) og (#umyndiggørelse) samt (#mundkurv) på, så man kan hverken se sin #datter eller #udtale sig frit i #udlandet eller #space.
Det er et #Grå #træk, selv om jeg har hjulpet jer og en masse andre at i så lukker munden på os både med en #Orden og med en #tom #diagnose der slet ikke #eksisterer i #virkeligheden, men er en #mental #aflastning af alt jeres #mobning og #terror fordi i har #børn, #skjultorden (skjult orden) fast arbejde fordi i er med i denne skjulte orden der hjernevasker jer, samtidig med at i presenterer jer alle steder med ,slangen fra Paradiset (læs i vores religion)som logo for en Læge og regner med at der er ikke nogen der ligger mærke til i gør det hele omvendt også når i inviterer DeresHøjheder alle steder fra.
Jeg skal hverken have en taxi eller taxa med eller uden chauffør til at udtale sig om til andre hvilken race jeg er og heller ikke en læge, dronning eller nogen andre. Jeg udtaler mig selv alene, de der ordner (og religioner) har er da for lægest #UPS  for længest blevet de-moraliseret og hacker med en Trojansk Hest Virus.

Linkedin

onsdag den 29. april 2020

#cokaine #War på #Broagerhus og #Frederiksberg 2000 Denmark

se hvor snavset de her skraldespande er i gården på #Broagerhus Frederiksberg !!

Jeg bekymrer mig for #KAB og #FrederiksbergForenedeBoligselskaber
At de overhovedet tør at lade sådan noget stå, nu når der er så meget #CoronaVirus

Jeg har brugt over 1 time, så nu er det 2 timer jeg har arbejdet og vil gerne have betaling for dem. !!!

tirsdag den 28. april 2020

fredag den 24. april 2020

Chat ang køb af elektronisk udstyr på #HvidovreHospital

Socialkontoret -Frederiksberg Kommune

'La Dolce Vita' af Mafiaen

For alle dem der ikke ved det :
#Mafiaen i #Italien bortfører konstant forældres børn der er #ledere, #medejere, enorm rige og fattige - rundt omkring i verden  (#space??).
Disse familier / personer der har disse disse børn bliver så påmindet at mafiaen har deres børn og de-moraliseret også på gaden og kollegaer på arbejdet og på offentlige steder. Har familien noget at skulle have sagt, -også hvis det er #internet og #Instagram etc. -JA så truer de vedkommende person de har bortført barnet af og #diktere hvad vedkommende skal gøre, stemme eller afskedige etcetera på deres arbejde.
Det er meget normalt at i den #Italienske #politik, #Regering, #politi #taxaer etc. at de har disse mafia-metoder samt betalings-ordninger for at #terroren ikke skal blive værre også inden for familiens hjem.
 #italië #italy #trap #ospedaliitaliani #piazzatasso #brigaterosse #Carabinieri #StatoItaliano #GovernoItaliano #RAI #televisioneitaliana #telecinque

Broagerhus og chikane af beboere rundt omkring.


Buon giorno #DarioCampeotto (Dario Campeotto). Tu sei nato qui in #Danimarca. Ora io scrivo per bene qua in #Instagram di #Facebook ! La #Mafia ha' rubato mia #figlia #Georgia in #inghilterra tanti hanni fa' . Adesso la voglio indietro (perche mi hanno detto che e' la mafia) e chiedo a lei, di restituire mia figlia naturalmete al mio indirizzo : Mørk Hansens vej 19, 3 s, 2000 Frederiksberg, #Danimarca.
Cordiali Saluti
Peter Dragonetti (Nissen)
PS. Salutatemi Juan Martinez Lopez, so che e' membro di voi.

onsdag den 22. april 2020

Dette er IKKE den lejlighed jeg flyttede ind i

Dette er IKKE den lejlighed jeg flyttede ind i, toilettet var ikke sådan, så havde jeg aldrig sagt ja til den bolig !!! og væggene her krakelerer bare man kigger på dem. Udenfor var det andre mursten på bygningen og beboerne var mere venligsindede.
Strømmen eller el-forsygningen, som jeg i lang tid har fået fra #NaturEnergi var bedre, her om aftenen er det tit man IKKE kan se hvad der sker på gaden, selv når man er dernede.
Der var nogen andre opgangsdøre og i kælderen kunne man gå direkte fra nummer 19 til vaskekælder en, det kan.man ikke her, der er en mur halvvejs i kælderen så man skal på gaden for til sidst at nå til fælles-vaskemaskinerne.

Problemet er at jeg har skrevet under på at lejligheden var mere eller mindre i orden, men her (utroligt men sandt) trænger der allerede til at omlakeres og slibes igen på gulvene, selv om jeg fik det lavet FØR jeg flyttede ind i december 2014.
Er det så meningen at jeg skal betale for noget slitage jeg ikke har gjort ??!! NB Det er også ment til jer andre når i flytter.

Masser af skrald i buskene etc. I gården

Der er flere tegn i #skuret gården i midten af #Broagerhus AT :
Der har været en storm med masser af vand også til følge og det har taget skraldedepoterne med i sin hvirvl. ??!!
#HM den storm har jeg ikke set men jeg brugte næsten 1 time i gården samtidig med at vores formand sad med sin kone på altanen og nød udsigten .. på at rydde op efter skraldrester der lå spredt over det hele .
Der er taget nogen billeder her i denne blog der viser 'noget af denne skrald' jeg snakker om.


hjertestarter og el om hjørnet

Foreningen Dobbeltnationalitet er indberettiget til staten og skat ...den får cvr


mandag den 20. april 2020

lige nu #Broagerhus

Verdens-dilemmaet på Broagerhus

Verden bliver nødt til at lave en radikal ændring angående synet om folk med tom eller flere nationer i familien eller som rødder.

Gør den ikke det, er den direkte hjernevasket og fortjener ikke healing.

Det er flere gange i mit liv at jeg ER blevet overhørt hos Politiet, kommunen og hos dommer fordi jeg "IKKE er dansk 100% eller Italiensk"

laver i ikke dette om straks vil jeg ikke være med til at støtte jer i jeres fremtid.

Den går ikke mere med udlændinge hverken i #Italien eller #Danmark, (Iranere, Pakistanere, Irakkere, Englændere, Nordmænd etc.) da de heller ikke har lært endnu at håndtere børn med forældre med 2 forskellige nationer.

Hele #EU har stinket af dette i mange mange år også før EU. men "desværre er det sådan at vi HAR været mange mange flere (med dobbeltnationalitet) både i første og anden #verdenskrig, men det er der ikke blevet omtalt så meget at vi faktisk i mange større % !!! blev udryddet i disse krige ligesom #jøderne, men det har man IKKE taget højde for i verden, men kun taget opbyggende arbejde for #Jøder.

I disse dage burde vi have lige så meget politi-beskyttelse som Jøderne får ved #Nørreport station.

det nye asfalt #FrederiksbergKommune ...

det nye asfalt Frederiksberg Kommune ...lagde for en del år siden som var totalt lydløs forsvandt ret hurtigt kan jeg huske og de lagde det vist et par gange til med samme virkning, jeg tror de er blevet træt af at asfalterer igen og igen- og jeg vil tage det med i DNN News på #Youtube også under kanalen #Naturligsej.

Det var sådan at når man sad i sin lejlighed kunne man faktisk ikke høre bilerne da motorene er faktisk næsten lydløse idag.
det kan være jeg har et billede af asfalten et eller andet sted jeg kan finde frem.
Godt gået, men der er altså nogen der fjerner det asfalt ?? om natten ??

Reference :
Henning Matzens vej 3 1 tv. 2000 Frederiksberg, Danmark
år 2009-12

søndag den 12. april 2020

#Broagerhus lige nu

lige nu

endnu en anonym klage 19, 2tv og mf

Endnu en anonym klage /mørk Hansens vej 19/ er givet ved en verbal og hadsk overfald fra vindue på anden sal til venstre samt damen fra 2sal midt for...de råbte hadske ord og racistiske ting til manden og sagde han var skør da han tog sin cykel... Manden var komplet målløs og blev stående og vidste ikke hvad han skulle sige men man kunne se bagefter at dem fra vinduet på anden sal snakkede med nogen på den anden side af vejen...

trapperne er ikke bleve...

trapperne er ikke blevet vasket i over 1 måned her...skoene de klistrer til gulvet når man går op.

Jeg har mistanke at #KAB og #FrederiksbergForenedeBoligselskaber deler i porten for de penge der skulle bruges til at vaske. De har for et par dage siden fået fornyede lokaler med nyt inventar...hm

Mørk Hansens vej 19, 2 sal midt for

En anonym person har sendt en klage til hende der bor 2 sal midt for (2 vær). Hun var en junkie (tidligere narkoman), men er faldet i igen og render rundt med rocker lignende typer i baggården omkring legegården

#beboere på Broagerhus

onsdag den 8. april 2020

Dear #politi.dk, I am normal a fan of police to maintain some form of morality in society, but many times you have violated the law by favoring "Danishness" WITHOUT taking notice of the  "double nationalities" and "Danish citizens" ".

We are tired here #DoubleNationalityes that in favor of #danish who are #born in #danmark they claim -but are totally brainwashed by half a Pub morality when they have got 12 items of alcohol and then claim that they have the balance still to see all totally clear.

As a member of the #Community #DoubleNationalityy, I do NOT recommend talking to cops alone that are #Danish .  If you are #DoubleNationality or more foreigner,  demand that there is someone who is also from your nation or dual or similar. Furthermore, we would also like to see police ladies from abroad in your corps in Denmark.

Thank you

Kære #politi.dk,

Kære #politi.dk, jeg er ellers fan af politi for at holde en vis form for moral oppe i samfundet, men det er mange gange i har overtrådt loven ved at favorisere "danskheden" UDEN at tage hensyn til "dobbeltnationaliteter" og "DanskeStatsborgere".
Vi er trætte her på dobbetNationalitet at i favoriserer #danskere der er #født i #danmark påstår vedkommende men er totalt hjernevasket af en halv værtshusmaner når de har fået 12 genstande og så påstår at de har balancen.
Som medlem af #foreningen #DobbeltNationaliteter anbefaler jeg IKKE at man taler med betjente det er #Danskere alene hvis man er #dobbeltNationalitet eller mere udlænding, men forlanger at der er en der er også en fra en landsdel eller dobbeltNationalitet eller lignende. Endvidere vil vi også gerne se politidamer der er fra udlandet i jeres korps i Danmark. 

tirsdag den 7. april 2020

Frederiksberg kommune, billede taget idag
DNN news
Jeg fik besøg af politi der nu har fået nyt logo, både som pandebånd med 3 løver men uden en tunge ?? #DronningMargrethe er det noget du kender til (logoet ??).
Disse 3 politimænd var friske, men havde en dårlig moral og etik samt påstod at jeg så noget der ikke var der samt nægtede alt om at 'sukker' grupper havde tjansten om at vaske trapper i det meste af København..så kan man selv tænke sig til om de har fået penge for at "tie' af disse sukker grupper.
Endvidere mente de at jeg havde ikke ret til at være min egen, men skulle bøje mig for gruppepres set der  været her og sige at det er rigtigt, selv om det er en stor løgn.